
Místo plné lásky otevřené pro všechny: Angusfarm je jako stvořená pro dokonalou svatbu i perfektní oběd
Ráj hovězích steaků, burgerů i žeber
Majitelé Lenka a Marcel Klausovi spolu s šéfkuchařem Jaroslavem Viktorou vsadili na osvědčený recept, jak hostům nabídnout skutečně lahodný zážitek: jídelní lístek je sezónní a vždy v něm najdeme čerstvé a hlavně kvalitní ingredience od lokálních dodavatelů. „Filozofie mého vaření i naší restaurace jako takové odráží přístup hnutí Slow Food. To pro mě znamená respekt – k surovině, ročnímu období a také životnímu prostředí. V Angusfarm neděláme kompromisy a můžete se spolehnout, že vám naservírujeme vždycky to nejlepší,“ vysvětluje koncept restaurace Angusfarm šéfkuchař Viktora.
V hlavní roli steakové restaurace Angusfarm je samozřejmě maso. Milujete hovězí líčka na červené víně, steak z vysokého nebo nízkého roštěnce na grilu, tatarák, grilovaný bůček, žebra anebo třeba poctivý domácí burger? Pak jste na správném místě.
Šéfkuchař Jaroslav Viktora myslel i na ty, kteří si chtějí dopřát něco trochu lehčího, a tak v nabídce nechybí ani filety ze pstruha nebo kuřecí maso. A přestože se Angusfarm profiluje jako steaková restaurace, má nabídku i pro ty, kteří maso na talíři nechtějí. Navíc se vegetariáni nemusí bát, že by se museli spokojit se smaženým sýrem a hranolkami, tedy stálicí nabídky bezmasých jídel. Angusfarm nabízí třeba grilovaný chřest s holandskou omáčkou.
Nedílnou součástí kvalitní restaurace je i příjemné prostředí, kde se hosté cítí dobře. Angusfarm si proto zakládá na kombinaci špičkového servisu, kvalitního jídla a pohodové rodinné atmosféry, kde je každý host vítaný.
Elegantní pokoje s vůní levandule lákají k přespání nejen o víkendu
Angusfarm ale není jen restaurace. Pro hosty je připraveno ubytování ve čtrnácti pokojích penzionu, kde si budou připadat jako u babičky na venkově. Rustikálně laděným pokojům dominuje dřevo, jsou provoněny levandulí a nabízejí uklidňující pohled na lesy a venkovská stavení.
Odpočinout na čerstvém vzduchu si hosté mohou v zahradě s altánem a jezírkem, kde najdou i vinný sklípek, kde se mohou s přáteli nebo rodinou bavit v klidu a soukromí se sklenkou lahodného vína.
Angusfarm má dostatek prostoru i pro akce pro větší počet hostů. Ať už hledáte místo pro stylovou rodinnou oslavu, firemní akci nebo třeba svatbu, je zdejší Stodola tím pravým místem, kde se potkává luxus s tradicemi. Kamenná podlaha, dřevěné stoly i židle vkusně zkombinované s luxusními lustry vytvářejí místo s jedinečnou atmosférou, odkud se nikomu nechce domů. A díky útulným pokojům v penzionu, ani nemusí. Obzvlášť praktické je to v případě svateb, na které jsou v Angusfarm dobře připraveni.
Svatba jako z pohádky a bez starostí
Jen si to představte: ano si s milovaným nebo milovanou řeknete v romantické zahradě u jezírka, odkud se přesunete do rustikální stodoly, kde se v křišťálových lustrech odráží dřevo a kde si společně s rodinou a přáteli pochutnáte na slavnostním obědě a budete se bavit, jak dlouho jen budete chtít. Nezapomenutelný den pak zakončíte ve svatebním apartmá. A nebudete se muset o nic starat.
Zní to jako nesplnitelný sen? Na Angusfarm moc dobře vědí, že plánování a organizace svatby je náročnou záležitostí, a proto se v rámci kompletního balíčku postarají o všechno. Stačí se na svých představách domluvit se zkušenou svatební koordinátorkou a ta zajistí vše potřebné na obřad včetně dekorací, slavnostní oběd, svatební raut i večerní grilování. Zařídí ale třeba i ubytování v penzionu pro novomanžele a svatební hosty, na které ráno bude čekat lahodná snídaně. A lámat hlavu si nemusíte ani s hledáním fotografa, kameramana, vizážisty, cukráře, který se postará o dort, nebo třeba floristy. To vše dokáže Angusfarm zajistit a vy tak můžete starosti hodit za hlavu a jen se těšit na nezapomenutelný den, který odstartuje novou etapu života.
Zážitková restaurace s dlouhou historií, která potěší milovníky tradic
Angusfarm je na české gastromapě stálicí a pod vedením manželů Lenky a Marcela Klasových funguje od roku 2018. Její historie ale sahá až do 19. století. Dnešní restaurace totiž stojí na základech hospůdky, kterou založil rod Silovských už v roce 1872. Je to místo, které zažilo opravdu hodně zvratů, ten poslední přišel na jaře 2023. Tehdy kompletně zrekonstruovaná Angusfarm vyhořela a plameny ji z velké části zničily. Byla to hlavně podpora okolí, která manžele Klausovy povzbudila, aby se nevzdali a Angusfarm opravili a znovu otevřeli. Dokázali to pouhých sto dní po požáru.
Pokud hledáte místo, kde můžete načerpat síly obklopeni přírodou a pohodovou atmosférou a kde budete rozmazlovat chuťové buňky, je Angusfarm ležící jižně od Plzně perfektní volbou. Jen pozor, jakmile zdejší dobroty jednou ochutnáte, budete se sem chtít vracet. Kombinace skvělého jídla, venkovské pohody a milého a vstřícného personálu je totiž návyková.