
Velcí kluci na svatého Valentýna nezapomínají. Překvapte svou lásku sladkou krabičkou ořechových krémů a čokolád Big Boy
Překvapení s červenou mašlí
Valentýnský dárek pro zamilované skrývá dvě skleničky ořechových krémů Malinový cheesecake a Sakura. Doplňují je dvě jemné čokolády, co se přímo rozplývají na jazyku. Pokud je váš miláček osobnost plná protikladů, vyberte verzi s bílou čokoládou s malinami a hořkou čokoládou s pistáciemi. Je-li spíš na sofistikovanější chutě, sáhněte po krabičce s mléčnou čokoládou s lískovými ořechy a čokoládou slaný karamel s arašídy. Ořechová másla jsou v obou verzích krabičky stejná, protože se k Valentýnu prostě dokonale hodí.
Sakura – Ruby&kešu
Sakura představuje štěstí. Pomíjivost okamžiku a jeho vychutnání tady a teď. Díky speciální technologii zpracování je Sakura nejjemnějším krémem v nabídce Big Boy. Obsahuje luxusních 70 % kešu ořechů pražených horkým vzduchem. Jejich jemnou sladkou chuť doplňuje čokoláda z kakaového bobu Ruby, která má smyslnou intenzivní chuť a rubínový barevný tón. Není hořká, mléčná, ani bílá. Je RUBY.
Krém Sakura je tak unikátní, že se objevuje jen v limitovaných edicích. V běžné nabídce tento klenot nenajdete. Tak neváhejte, když máte příležitost…
Malinový cheesecake
Chuť malin a bezstarostného léta ke svátku lásky rozhodně patří. Ořechové máslo Malinový cheesecake v sobě ukrývá šťavnaté maliny, na sucho pražené arašídy, kešu oříšky, bílou belgickou čokoládu, sušený jogurt a mléko. Dokonale se rozplývá na jazyku. Stačí otevřít víčko a dýchne na vás smyslnost horkých letních dnů.
Prožijte i letos krásného Valentýna
Ať už jste romantici, chroničtí sklerotici, nebo Valentýna nesnášíte, letos nesmíte nic podcenit. Romantickou večeři při svíčkách v oblíbené restauraci tentokrát narychlo nevykouzlíte. Je nutné se připravit a domácí atmosféru 14. února rozsvítit nápaditým dárkem, který ukáže, že jste si s jeho výběrem dali práci. Valentýnské krabičky Big Boy můžete objednávat pohodlně online.
Krémy Big Boy jsou dokonale jemné díky speciální technologii výroby, předemletí ořechů a opakovanému zjemňování a hnětení. Použité ořechy jsou pražené bez oleje pouhým horkým vzduchem. Ten rozdíl opravdu poznáte a jakmile je ochutnáte, bude vám jasné, že jedna lžička nestačí.