Co se děje

Co se děje

#LOVEISTHEANSWER: Projekt věnovanej gay lásce. Video, podcasty, rozhovory, sondy a jeden #lovesong

Autor: Jakub Starý
Až vás někdo napadne proto, že jste LGBT, zvažte, zda se chcete na policii vydat sami. Praxe ukazuje, že i tam se můžete setkat s nepochopením či dokonce homofobií.
Co se děje

Jak poznat Hate Crime? I nadávky vyslechnuté v tramvaji jsou předsudečné násilí

Autor: Bohdana Rambousková
Britney Spears
LIDÉ

Čtyři měsíce v domě jako z hororu: Ani rodina Britney Spears nepomohla! Kdo ji nakonec zachránil?

Autor: Irena Piloušková
9 z 10 Čechů a Slováků si uvědomuje potřebu šetrného chování a přístupu k přírodě, shodné číslo začalo se změnou u sebe
Co se děje

Jinou planetu nedostaneme: uvědomují si to lépe Češi, nebo Slováci?

Autor: Redakce
Co se děje

Chcete si zlepšit sexuální život? Tak se držte těchto rad!

Autor: Redakce
Co se děje

Vstupte do světa rozšířené reality s novou mobilní aplikací LUI a užijte si další interaktivní obsah tištěného magazínu LUI BODY!

Autor: Redakce
Co se děje

"Lépe nám bude v útulném interiéru než v přetopené místnosti," říká bytová designérka Jana Hradecká

Autor: Henry Tooman
Co se děje

Jak se bydlí umělcům z burlesky Miss Cool Cat a Davidu Jahnovi? "Žijeme jako nomádi, kufry máme pořád otevřené!"

Autor: Henry Tooman
Co se děje

Radim Uzel: „V oblasti sexuality mne už nedokáže překvapit vůbec nic“

Autor: Mirka Dobešová
Co se děje

Zpříjemněte si neděli legendárním brunchem v restauraci Mama, která má své příznivce po celém světě. Pochutnáte si jako „u maminky“

Autor: Mirka Dobešová
Co se děje

Na návštěvě u zpěváka Pavla Callty v pražských Hájích

Autor: Jan Witek Witek
Co se děje

"Současným trendem v domácím wellness jsou kvalitní materiály a design," říká Marek Hlisnikovský ze společnosti Spa & Wellness

Autor: Petr Opršal
Co se děje

Martin Ditmar byl krůček od smrti, ale nyní vlastní nejlepší boutique hotel v Evropě

Autor: Jan Witek Witek
Co se děje

Trendy ve zdravém životním stylu a fitness: Cvičte efektivně, doma i online

Autor: Mirka Dobešová
Co se děje

Trendy v gastronomii pro rok 2019: Jednoduchost a ekologie až v první řadě

Autor: Petr Opršal
Další články